Badeplasser.jpg

Badeplasser

Tvedestrand har en rekke flotte badeplasser både ved ferskvann og sjø.

Frivillig.jpg

Frivilligsentralen

Ved Frivilligsentralen i Tvedestrand er det mulig å låne blant annet kanoer, seilbrett, seilerjoller, kajakker, fatbobsykler, skøyter, ski, slalåmutstyr, campingutstyr, hockeyutstyr, hjelmer, redningsvester og sykler. For å nevne noe. Mange benytter utstyr fra Frivilligsentralen til bruk i badeparken. 

Badeby.jpg

Tvedestrand Badepark

Byen har sin egen utendørs badepark på Tjenna, en kort gåtur fra byens handlegater. Her er det sandstrand, masser av flytelementer og kano- og kajakutlån. Alle tilbud er gratis.


Golf.jpg

Aust-Agder Innendørs Golfsenter

Aust-Agder Innendørs Golfsenter holder til vis-a-vis Grisen Storsenter i Tvedestrand. Golfsenteret tilbyr utslag for trening i vinterhalvåret, og skal også tilby stimulator og trackman-teknologi.

Leke.jpg

Lekeplasser

Tvedestrand By har ingen offentlig lekeplass, men du finner ulike små lekeplasser i byggefelt og boligområder, og det finnes selvsagt lekeapparater i tilknytning til barnehagene.

Tur.jpg

Turstier

I Tvedestrand finnes det mange fine turstier, og ut.no er et veldig fint verktøy å bruke hvis man har lyst på en tur i nærområdet.


Nes_golf.jpg

Nes Verk Golfpark

Arendal og omegn golfklubb. Golfanlegget på Nes Verk regnes som et av landets absolutt beste, med 900 medlemmer. I 1994 var baneanlegget komplett utbygget med 18 hulls hovedbane av høy standard, og i tillegg en spennende 9 hulls par 3 Pay & Play bane. Klubben kan tilby gjester og medlemmer de aller beste forhold også hva gjelder: servering, møtelokaler, garderobeanlegg og golfbutikk.  

Tennis.jpg

Oksefjorden Tennisklubb

Klubbens baner ligger idyllisk og usjenert til på Eidbo, rett etter Sagesund, omtrent 7 km fra Tvedestrand sentrum. Anlegget består av to baner og en ballvegg. Foruten tennis, kan en også spille sandvolleyball på anlegget. Det er gode parkeringsmuligheter ved banene, og mulig å leie enkelttimer for ikke-medlemmer.

TTT.jpg

Aktivitetshuset

I byen finner du aktivitetshuset, som huser både Tvedestrand Trening og Trivsel (TTT), og dansestudioet (DDD).