Bomann.png

bomann på lyngør

Bomann på Lyngør tilbyr trening og danse-, teater- og musikkundervisning for barn, unge og voksne på idylliske Lyngør og Sandøya.

SKY_fitness.png

Sky fitness

SKY Fitness Tvedestrand er et stort og nyoppusset treningssenter på hele 500 kvm. Senteret passer for deg som vil ha god kvalitet, til lav pris.

TTT.jpg

Aktivitetshuset

I byen finner du aktivitetshuset, som huser både Tvedestrand Trening og Trivsel (TTT), og dansestudioet (DDD).


KoteNull.png

kote null

Kote Null ønsker å legge til rette for at alle skal kunne oppleve sjøen og skjærgården i form av gode opplevelser, og på denne måten fremme et ønske om å ta våre på kysten vår slik at vi kan ha glede av den i lang tid fremover. Hvis alle som bruker sjøen også tar litt vare på den, kan dette utgjøre store forskjeller i fremtiden.

Frivillig.jpg

Frivilligsentralen

Ved Frivilligsentralen i Tvedestrand er det mulig å låne blant annet kanoer, seilbrett, seilerjoller, kajakker, fatbobsykler, skøyter, ski, slalåmutstyr, campingutstyr, hockeyutstyr, hjelmer, redningsvester og sykler. For å nevne noe. Mange benytter utstyr fra Frivilligsentralen til bruk i badeparken. 

Badeby.jpg

Tvedestrand Badepark

Byen har sin egen utendørs badepark på Tjenna, en kort gåtur fra byens handlegater. Her er det sandstrand, masser av flytelementer og kano- og kajakutlån. Alle tilbud er gratis.


Badeplasser.jpg

Badeplasser

Tvedestrand har en rekke flotte badeplasser både ved ferskvann og sjø.

Leke.jpg

Lekeplasser

Tvedestrand By har ingen offentlig lekeplass, men du finner ulike små lekeplasser i byggefelt og boligområder, og det finnes selvsagt lekeapparater i tilknytning til barnehagene.

Tur.jpg

Turstier

I Tvedestrand finnes det mange fine turstier, og ut.no er et veldig fint verktøy å bruke hvis man har lyst på en tur i nærområdet.


Nes_golf.jpg

Nes Verk Golfpark

Arendal og omegn golfklubb. Golfanlegget på Nes Verk regnes som et av landets absolutt beste, med 900 medlemmer. I 1994 var baneanlegget komplett utbygget med 18 hulls hovedbane av høy standard, og i tillegg en spennende 9 hulls par 3 Pay & Play bane. Klubben kan tilby gjester og medlemmer de aller beste forhold også hva gjelder: servering, møtelokaler, garderobeanlegg og golfbutikk.  

Tennis.jpg

Oksefjorden Tennisklubb

Klubbens baner ligger idyllisk og usjenert til på Eidbo, rett etter Sagesund, omtrent 7 km fra Tvedestrand sentrum. Anlegget består av to baner og en ballvegg. Foruten tennis, kan en også spille sandvolleyball på anlegget. Det er gode parkeringsmuligheter ved banene, og mulig å leie enkelttimer for ikke-medlemmer.