Hans Olav Lahlums Krimfestival

En intim krimfestival en helg i februar, hvor lesere og forfattere kommer tett på hverandre. Et program spekket med kriminelle helaftener, mord og mysterier. 

14 – 15. februar 2020


Uke9.jpg

uke9

Uke9 er en gratis kulturfestival i Tvedestrand. Alle byens kaféer, scener og lokaler får hver sin del av programmet, og folk kan vandre fra det ene til det andre og plukke det de liker fra time til time. Vi byr på en gild dag full av fine opplevelser!

29. februar 2020


Litteraturfestivalen Bokstavelig Talt

En helg i starten av mai fylt av litterære godbiter. Et variert og spennende program i både Bokbyen Tvedestrand og på Bokhotellet Lyngørporten på Gjeving. 

1 – 3. mai 2020


Barnas bokbysommer

Gjennom sommeren arrangerer Bokbyen ved Skagerrak fortellerforestillinger og lesemoro for barna. Barnas Bokbysommer byr på både magiske og morsomme stunder for de minste.

27. juni – 1. august 2019


Skjargards_ny.jpg

Skjærgårds Music & Mission Festival

En kristen musikkfestival som arrangeres på Risøya ved Tvedestrand hver sommer i uke 27. Festivalen arrangeres av Stiftelsen Skjærgårdsgospel og hovedmålgruppa er ungdom i alderen 15-30 år. Møter, konserter og aktiviteter.

2 – 7. juli 2019


Kystkulturuka

Kystkulturuka strekker seg over en liten uke midt i juli og tilbyr et variert program for alle aldre. Fra små intimkonserter, til workshops, egen munkefestival og store friluftskonserter på Furøya.

12 – 17. juli 2019


TRK.jpg

Tvedestrandsregattaen

Tvedestrand Racing Klubb er Norges største båtsportklubb og hver sommer arrangerer de den populære Tvedestrandsregattaen – med båtrace, konserter og folkefest. Siden 1928 har regattaen gått av stabelen andre helgen i juli, med variasjon i programmet fra år til år. 

10 – 14. juli 2019 i Tvedestrand


Friluftsbokfestivalen.jpg

Friluftsbokfestivalen

Alle som elsker friluftsliv, eller å lese om friluftsliv, eller kanskje begge deler, får nå sin egen festival. Festivalen er et samarbeid med Bokbyen, Hotel Lyngørporten og Aust-Agder Turistforening.

1 – 3. november 2019