Barnas bokbysommer

Gjennom sommeren arrangerer Bokbyen ved Skagerrak fortellerforestillinger og lesemoro for barna. Barnas Bokbysommer byr på både magiske og morsomme stunder for de minste.

27. juni – 1. august 2018


Kystkulturuka

Kystkulturuka strekker seg over en liten uke midt i juli og tilbyr et variert program for alle aldre. Fra små intimkonserter, til workshops, egen munkefestival og store friluftskonserter på Furøya.

11 – 15. juli 2018


TRK.jpg

Tvedestrandsregattaen

Tvedestrand Racing Klubb er Norges største båtsportklubb og hver sommer arrangerer de den populære Tvedestrandsregattaen – med båtrace, konserter og folkefest. Siden 1928 har regattaen gått av stabelen andre helgen i juli, med variasjon i programmet fra år til år. 

5 – 8. juli 2018 i Tvedestrand


Skjargards.jpg

Skjærgårds Music & Mission Festival

En kristen musikkfestival som arrangeres på Risøya ved Tvedestrand hver sommer i uke 27. Festivalen arrangeres av Stiftelsen Skjærgårdsgospel og hovedmålgruppa er ungdom i alderen 15-30 år. Møter, konserter og aktiviteter.

3 – 8. juli 2018


Litteraturfestivalen Bokstavelig Talt

En helg i starten av mai fylt av litterære godbiter. Et variert og spennende program i både Bokbyen Tvedestrand og på Bokhotellet Lyngørporten på Gjeving. 

4 – 6. mai 2018


Hans Olav Lahlums Krimfestival

En intim krimfestival en helg i februar, hvor lesere og forfattere kommer tett på hverandre. Et program spekket med kriminelle helaftener, mord og mysterier. 

15 – 17. februar 2019